Μπορείτε να συμβάλλετε στη συμπλήρωση των στοιχείων που συνθέτουν τη βάση δεδομένων του site “Greek animation” στέλνοντας πληροφορίες και υλικό, είτε στο Contact ως ελεύθερο κείμενο, είτε συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία του Submit (όταν πρόκειται για ταινία).
Έτσι θα μπορούσατε να επισημάνετε ή να στείλετε:

  1. Τον τίτλο, τον σκηνοθέτη, τη χρονιά παραγωγής, τους συντελεστές, την υπόθεση, το link της ταινίας (αν υπάρχει) κ.ά. στοιχεία κάποιας νέας παραγωγής, ή κάποιας παραγωγής που έχει παραλειφθεί στο Movies.
  2. Διορθώσεις, παραλείψεις, λεπτομέρειες και εικόνες για το εκτενές ιστορικό κείμενο στο History.
  3. Στοιχεία που θα ήθελε ο κάθε δημιουργός-καλλιτέχνης να εμφανίζονται για τον εαυτό του στην κατηγορία Artists (βιογραφικό σε pdf, εικόνες βραβείων, φωτογραφία-πορτρέτο κ.λπ).
  4. Στοιχεία που θα ήθελε ο κάθε ιδιοκτήτης εταιρείας παραγωγής κινουμένων σχεδίων να εμφανίζονται στην κατηγορία Companies.
  5. Still frame (σε καλή ανάλυση) από κάποια παραγωγή animation που δεν καταφέραμε να βρούμε, ή για να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον (εφόσον διαφωνείτε για την επιλογή).
  6. Καινούργια “links” για τα menu Press (άρθρα εφημερίδων, περιοδικών και site), News και Links (ενδιαφέροντα sites για το animation).
  7. Αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών (σε καλή ανάλυση) παλαιότερων ετών για το menu Press.
  8. Παρατηρήσεις, ερωτήσεις και συμπληρωματικά κείμενα για το menu Animation Guides.
  9. Προτάσεις για το λειτουργικό, οργανωτικό και αισθητικό μέρος του site.
  10. Την επιθυμία σας να βιντεοσκοπήσουμε μία συνέντευξη μικρής διάρκειας (αν ασχολείστε με το κινούμενο σχέδιο με οποιαδήποτε ειδικότητα) για το αρχείο του GA στο Interviews.

* ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ