ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ – TAKING A WALK IN THE MALL

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ – TAKING A WALK IN THE MALL
Η πρότυπη εκπαιδευτική εφαρμογή για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ONE UP

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται τεράστια αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης του αυτισμού. Ένα στα 100 παιδιά (!) διαγιγνώσκονται στο φάσμα του αυτισμού, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ. Η ανάγκη για εκπαίδευση και ανεξαρτητοποίηση αυτών των παιδιών είναι πιο έντονη από ποτέ. Τα άτομα αυτά χρειάζεται να αναπτύξουν λειτουργικές δεξιότητες και η τεχνολογία δίνει, πλέον, τα απαραίτητα εργαλεία. Μία ομάδα επιστημόνων, ζητά τη δική σας στήριξη για να αναπτύξει την πρώτη εκπαιδευτική εφαρμογή για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού (ΔΑΦ): ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, που με επιστημονικές μεθόδους, θα βοηθήσει αυτά τα παιδιά να κάνουν… τη δική τους «ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ».

Ζητάμε την έμπρακτη στήριξή σας προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα κόστη αγοράς εξειδικευμένου εξοπλισμού και στην ανάπτυξη μέρους των γραφικών, ώστε να υλοποιήσουμε ένα έργο πνοής για χιλιάδες παιδιά που βιώνουν μια διαφορετική πραγματικότητα.

Επισκεφτείτε την σελίδα της one up http://www.oneup.gr/project/volta-stin-agora για περισσότερες πληροφορίες και την δωρεά σας.

The work team is composed of :

  •   Dr. Anastasia Dimitra / Animator, Tutor at The University of Aegean and Director of the Animation and Interactive Media department of AKTO School of Design. Field of Research: Aesthetics in the Art of Animation and Virtual Reality Performances.
  •   Dimitris Patrikios, MA / Scene-director, Developer, Tutor
  •   Katerina S. Georgopoulou / post-graduate of Special Education , Special Needs Tutor, Psychologist
  •   Dr. Dimitris Tsoukas, Composer, Tutor
  •   Helena Pavlaki / Animator, Tutor